PANDOSY VILLAGE CUSTOM HOME - Sticks + Stones Design Group

PANDOSY VILLAGE CUSTOM HOME

The Heart Of Pandosy Village

This newly constructed home in the heart of the Pandosy Village captures the essence of the beachfront neighbourhood with an enclosed courtyard with large doors that open out to the courtyard. The existing mature trees became the focal point for the outdoor living space. The orientation of the trees on the south side of the property provides ample shade for hot summer days in the Okanagan. The owner-inspired rustic wood and concrete fence adds an intrinsic value to the charm of the home. The cues for the exterior form, massing, and materials capture the scale and character of the neighbour. Countless passer byes believe the home to be original to the site. A great compliment to the architecture of the home that captures the neighbourhood context.

Office Spaces

Team Members

Office Cups of Coffee Per Day

Client:K2 Heli-Ski
000